Menu

Levedale

Vzw Levedale is een woon- en begeleidingscentrum voor volwassenen met een (verstandelijke) beperking. Onze voorziening is vergund door het VAPH voor het aanbieden van intensieve handicapspecifieke ondersteuning en heeft een erkenning voor het aanbieden van rechtstreeks toegankelijke hulpverlening (RTH).

De cliënten worden ondersteund vanuit een emancipatorische manier van denken en werken. Wij gaan ervan uit dat elke persoon met een verstandelijke beperking een volwaardige medeburger van de samenleving is. Ze krijgen de mogelijkheid om vorm en inhoud aan hun leven te geven, rekening houdend met hun ontwikkelingsniveau en draagkracht. Levedale wil de levenskwaliteit van zijn cliënten optimaliseren. Hun welzijn staat centraal. Het uitgangspunt bij ons handelen is de zorgvraag van de cliënt. We proberen zoveel mogelijk in dialoog te gaan. Het kan een actief zoekproces worden naar wie de persoon is en wat hij nodig heeft.

De maatschappelijke zetel bevindt zich in Wolvertem, daarnaast hebben wij afdelingen in Merchtem, Grimbergen en Steenhuffel.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website.
U kan ons ook volgen op facebook.

Openstaande plaatsen

  • Woonondersteuning kort: 1
    Residentiële woonondersteuning (24u/24u) in de site te Wolvertem
  • Woonondersteuning lang: 4
    Residentiële woonondersteuning (24u/24u) in de site te Wolvertem Residentiële woonondersteuning (24u/24u) in de nieuwe site te Merchtem
  • Dagondersteuning: Op aanvraag
  • Individuele ondersteuning: Op aanvraag