Menu

MPC Sint-Franciscus

Als MFC en vergunde zorgaanbieder biedt MPC Sint-Franciscus opvang, begeleiding en ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

In drie regio's (Brussel, Asse en Lennik-Roosdaal) bieden we woonondersteuning, dagondersteuning en individuele ondersteuning aan meerderjarigen in het kader van PVF of RTH.

Aan minderjarigen bieden we de modules verblijf (= overnachting), schoolaanvullende en schoolvervangende dagbesteding, mobiele en ambulante begeleiding aan kinderen of jongeren en hun context, in de ruime regio van het Pajottenland en in het Brussels gewest.

Openstaande plaatsen

 • Woonondersteuning kort: 1
  Logeren is mogelijk in Ter Linde in Asse, en in De Ketelberg in Lennik.
 • Woonondersteuning lang: 3
  Residentiƫle woonondersteuning (24/24) mogelijk in onze werking Ter Linde Asse en in Ter Linde Anderlecht. Woonondersteuning mogelijk in een huurwoning in Roosdaal, woning te delen met 3 bewoners. Woonondersteuning mogelijk in een huurwoning in Anderlecht, woning te delen met 3 bewoners. . Meer info: 0491/37 97 05 of zorgregie.woc@mpc-sintfranciscus.be
 • Dagondersteuning: 2
  In Hoeve Heierveld te Asse, maar ook in onze andere werkingen kan bij dagactiviteiten aangesloten worden. Sinds kort zijn wij ook erkend als aanbieder van Arbeidsmatige Activiteiten (AMA).
 • Praktische ondersteuning: op aanvraag
  Wij hebben ervaring in het aanbieden en organiseren van persoonlijke assistentie, ook voor PAB bij minderjarigen.
 • Individuele ondersteuning: op aanvraag
  Mensen die zelfstandig (willen) wonen kunnen hierbij ondersteund worden door onze diensten Beschermd Wonen, in de regio's Brussel, Asse en Roosdaal. Ook via RTH.
 • Outreach: Op aanvraag
  Outreach kan steeds aangevraagd worden.